مدارک لازم جهت اخذ ویزای قطر:

  1. اسکن رنگی از پاسپورت
  2. مدرک شغلی به زبان انگلیسی

شرایط اخذ ویزا :

ویزا قطر ۱ماه اعتبار دارد که شما می توانید ۲۸ روز در این کشور اقامت داشته باشید.

ویزا قطر حتما باید همراه با رزرو هتل باشد و فقط وچر چند هتل پنج ستاره خاص مورد قبول سفارت می باشد.

برای اخذ ویزا حداقل ۳ شب هتل رزرو می شود. به محض خروج مسافر از هتل ویزا باطل می شود. به همین دلیل اگر مسافر تمایل به اقامت بیشتر از ۳ شب در قطر را دارد باید در همان هتل رزرو خود را تمدید کند.

در صورت عدم تمدید رزرو هتل در کشور قطر ، مسئولین هتل به وزارت امور خارجه کشور قطر اطلاع داده و مسافر در هنگام خروج از کشور دچار مشکل می شود

قیمت (هزینه اخذ ویزا و رزرو ۳ شب هتل)

اگر تعداد مسافرین ۲ نفر به بالا باشند هر نفر ۹۵۰ دلار

مسافر تک نفره ۱۲۵۰ دلار


نكته: احتمال تغيير قيمت ها به دليل نوسانات دلار يا هزينه دعوت نامه يا تغيير نرخ سفارت وجود دارد.

بازگشت به صفحه اصلی