مدارک لازم جهت اخذ ویزای تایلند:

  1. اصل پاسپورت
  2. ۳ قطعه عکس ۶ در ۴ رنگی زمینه سفید
  3. کپی شناسنامه
  4. بلیط رفت و برگشت به یکی از شهرهای کشور تایلند

شرایط اخذ ویزا :

ویزا توریستی تایلند ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور تایلند اقامت کنید.

ویزا از طرف سفارت تایلند فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی تایلند حداقل ۴ روز کاری زمان لازم دارد.

ویزای تایلند ۲ نوع یکبار ورود و ۲ بار ورود دارد.

قیمت

ویزا عادی یکبار ورود ۳۵ یورو

ویزا عادی دوبار ورود ۶۵یورو


نكته: احتمال تغيير قيمت ها به دليل نوسانات دلار يا هزينه دعوت نامه يا تغيير نرخ سفارت وجود دارد.

بازگشت به صفحه اصلی