مدارک لازم جهت اخذ ویزای سنگاپور:

  1. اسکن رنگی از پاسپورت
  2. اسکن رنگی ۱ قطعه عکس

شرایط اخذ ویزا :

ویزا توریستی سنگاپور ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت ۱۴ روز می توانید در کشور سنگاپور اقامت کنید.

ویزا به ۲ صورت عادی و فوری اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی سنگاپور ۱۸ روز کاری و ویزا فوری سنگاپور ۹ روز کاری زمان لازم دارد.

در صورت نیاز امکان تحویل ویزا در کشور مالزی وجود دارد. در غیر این صورت ویزا در ایران به مسافرین تحویل داده می شود.

ویزا فوری سنگاپور حتما در کشور مالزی تحویل داده می شود

قیمت

ویزا عادی ۴۳ دلار

ویزا فور ۶۳ دلار


نكته: احتمال تغيير قيمت ها به دليل نوسانات دلار يا هزينه دعوت نامه يا تغيير نرخ سفارت وجود دارد.

بازگشت به صفحه اصلی