مدارک لازم جهت اخذ ویزای روسيه:

اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور
تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل توسط مسافر
درج آدرس و شماره تلفن دقیق محل سکونت و محل کار – ذکر شغل دقیق الزامی است . برای دانش آموزان ودانشجویان )
يك قطعه  عكس 3*4 زمينه سفيد
املاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک
عکس ها نباید اسکن شده باشند.


*
نکته 1:مدت زمان اخذ ویزای عادی 11 روز کاری می باشد.
*
نکته 2: مدت زمان اخذ ویزای فوری 5 روز کاری می باشد.

بازگشت به صفحه اصلی