مدارک لازم جهت اخذ ویزای اوکراین:

  1. اصل پاسپورت
  2. دو قطعه عکس ۶ در ۴
  3. پرینت حساب بانکی (به لاتین) ، گردش ۳ماهه
  4. چک ضمانت بازگشت ۵ میلیونی

شرایط اخذ ویزا :

ویزا اوکراین در ۲ نوع ۱۴ روزه و یک ماهه از طرف ما قابل اخذ است.

تمام این نوع ویزاها توریستی هستند ، برای کسب اطلاعات درباره ی ویزا تجاری با ما تماس بگیرید.

اخذ ویزا ، حدود ۱ ماه به طول می انجامد.

بعد از دریافت مدارک شما ، یک وقت مصاحبه حضوری در سفارت اوکراین برای شما تعیین می شود که حضور شخص متقاضی ، الزامیست.

چک ۵ میلیون تومانی شخص ثالث بابت ضمانت بازگشت از هر مسافر دریافت می شود ، مسافرین در ازای پرداخت این چک رسید دریافت می کنند که بعد از بازگشت به موقع از کشور اوکراین با ارائه ی رسید ، اصل چک عودت می شود.

قیمت

۱۴روزه توریستی ۱۷۰ دلار

یک ماهه توریستی ۱۸۰ دلار


نكته: احتمال تغيير قيمت ها به دليل نوسانات دلار يا هزينه دعوت نامه يا تغيير نرخ سفارت وجود دارد.

بازگشت به صفحه اصلی