مدارک لازم جهت اخذ ویزای هنگ کنگ:

  1. اسکن پاسپورت با ۷ ما اعتبار
  2. پرینت حساب بانکی(لاتین) با حداقل ۱۰ میلیون تومان مانده
  3. گواهی اشتغال به کار

شرایط اخذ ویزا :

ویزا توریستی هنگ کنگ ۱۴ روز اعتبار دارد و در این مدت ۱۴ روزه شما می توانید ۲ بار وارد این کشور شوید.

ویزا به فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی هنگ کنگ ۶۰ روز کاری زمان لازم دارد.

حساب بانکی که شما پرینت آن را تهیه می کنید ، بهتر است حداقل ۱۰ میلیون تومان مانده داشته باشد.

قیمت

ویزا عادی ۲۵۰ دلار


نكته: احتمال تغيير قيمت ها به دليل نوسانات دلار يا هزينه دعوت نامه يا تغيير نرخ سفارت وجود دارد.

بازگشت به صفحه اصلی