مدارک لازم جهت اخذ ویزای کوبا:

  1. اصل پاسپورت
  2. ۲قطعه عکس ۶ در ۴
  3. پرینت حساب بانکی بالای ۱۵ میلیون ( ۳ ماه اخیر)
  4. گواهی اشتغال به کاریا جواز کسب با ترجمه رسمی
  5. بیمه مسافرتی

شرایط اخذ ویزا :

ویزا توریستی کوبا ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت ۳۰ روز می توانید در کشور کوبا اقامت کنید.

ویزا فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی کوبا ۷ روز کاری زمان لازم دارد.

اخذ ویزا کوبا به صورت ۲ ماه اعتبار نیز امکان پذیر است.

قیمت

ویزا عادی ۲۵۰ دلار


نكته: احتمال تغيير قيمت ها به دليل نوسانات دلار يا هزينه دعوت نامه يا تغيير نرخ سفارت وجود دارد.

بازگشت به صفحه اصلی