مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل:

  1. اصل پاسپورت
  2. کپی شناسنامه و ترجمه رسمی
  3. ۳ قطعه عکس ۳ در ۴
  4. گواهی اشتغال به کار
  5. سند ملکی
  6. پرینت حساب بانکی بالای ۲۰ میلیون
  7. چک ضمانت بازگشت ۵ میلیون تومانی

شرایط اخذ ویزا :

ویزا برزیل ۹۰ روز اعتبار دارد که طی این مدت می توانید ۱۵ روز در آن کشور اقامت کنید.

مدت لازم برای اخذ ویزا حداقل ۳۰ روز کاری است.

برای اخذ ویزا برزیل حتما باید رزرو هتل محل اقامت در آن کشور به سفارت ارائه شود.

قیمت

۱ میلیون تومان


نكته: احتمال تغيير قيمت ها به دليل نوسانات دلار يا هزينه دعوت نامه يا تغيير نرخ سفارت وجود دارد.

بازگشت به صفحه اصلی